Բաղադրիչները և պատրաստման եղանակը
1. Խառնել 1 բանկա խտացրած կաթը 1 պտղունց աղի, 2 ձվի և դանակի ծայրով սոդայի հետ:
2. Ավելացնել ալյուր (այնքան, ինչքան կվերցնի խմորը):
3. Ձևավորել փոքրիկ գնդիկներ:
4. Տապակել բուսայուղով:
Բաղադրիչները և պատրաստման եղանակը
1. Խառնել 1 բանկա խտացրած կաթը 1 պտղունց աղի, 2 ձվի և դանակի ծայրով սոդայի հետ:
2. Ավելացնել ալյուր (այնքան, ինչքան կվերցնի խմորը):
3. Ձևավորել փոքրիկ գնդիկներ:
4. Տապակել բուսայուղով: